Welkom

Kijk bij "Nieuws berichten" voor informatie over Corona virus maatregelen.


NOC-NSF informatie over veilig sporten

informatie NOC-NSF protocol verantwoord sporten.

informatie NOC-NSF handreiking toeschouwers bij sportwedstrijden.

informatie NOC-NSF coronavirus en sport.

informatie NOC-NSF coronavirus en sport - veel gestelde vragen.


Welkom bij De Watervogels

Watersportvereniging "De Watervogels", opgericht in 1944, beschikt over een haven aan de Oosterlijke Drecht in Oud loosdrecht.

Een belangrijk aspect in de vereniging is de zelfwerkzaamheid van de leden. Mede door deze zelfwerkzaamheden van de leden-watersporters, beschikt de vereniging over een boten- en mastenkraan, hydraulische botenwagen en alle benodigdheden om de haven en het botenbezit van de leden met de nodige zorg te omringen.


welkom-31.jpg

Grenzend aan de botenloods bevindt zich het clubhuis het "Vogelnest", waarin een moderne keuken, zodat een "natje en droogje" onder handbereik zijn. De bediening wordt door de leden bij toerbeurt verzorgd.

Ongeveer vijfmaal per jaar verschijnt het clubblad het "Spuigat", waarin de leden over de gang van zaken op de hoogte worden gehouden.

Tijdens en buiten het vaarseizoen worden verschillende evenementen georganiseerd waaronder het barbecue feest, paaseieren zoeken, Sinterklaasfeest en niet te vergeten het palingroken met viswedstrijd. Verder is er nog het Watervogels Shanty koor, waar de muzikale leden zich in uit kunnen leven.

Kortom de W.V. "de Watervogels" is een gezellige vereniging voor en door watersporters, gevestigd op een mooie plek aan de Oud Loosdrechtsedijk, midden in de natuur.


Foto impressie van onze jachthaven: Haven deel 1 en Haven deel 2.

Foto impressie van de Loosdrechtse plassen: Loosdrechtse plassen

2020-09-05 (9446)