Flessenpost| Hulp Gevraagd

Deze flessenpost gaat over:

  1. Vraag om hulp op zaterdag 17 en zondag 18 september
  2. Informatie bereikbaarheid P-plaats – service pad

Vraag om hulp

Zoals je hebt kunnen zien zijn de deuren in de loods geplaatst en ook is er begonnen met de voor bereidingen om de verlichting en stopcontacten  te monteren in de loods. Voordat het hellingen begint moet de loods klaar zijn en om de schepen “te ontvangen”. Doelstelling klaar: 1 oktober 2022 .

Planning

Op zaterdag 17 en zondag 18 september moet de toegang tot de loods gerealiseerd worden.
De stelconplaten worden d.m.v een kraan gelegd voor de schuifdeur en roldeur. Ik ga er nu vanuit dat de geplande zaterdagploeg op 17 september een deel kan invullen.
Hier is de hulpvraag dus voor zondag 18 september.
De werkzaamheden bestaan uit: zand verplaatsen met kruiwagen/schep, vegen,  meten, misschien ook trillen en zorgen dat de stelconplaten op afschot komen te liggen.

Graag je hulp om bovenstaande te kunnen gaan realiseren!  

Dus… check je agenda, verschuif je afspraak (indien mogelijk) om het te regelen en stuur je aanmelding naar mijn email ahtpel@gmail.com of een appje naar 06-12585549 met daarin je naam, welke datum/data je beschikbaar bent.

Informatie bereikbaarheid P-plaats – service pad (3)

Door de bovengenoemde werkzaamheden is het op zaterdag 10 september niet mogelijk op of af te rijden van de parkeerplaats bij de kraan naar servicepad en visa versa.
Deze stremming, sommigen leden hadden daar ook last van met een enkele brug, is vanaf 08.30 uur tot 16.00 uur.

Bedankt vast en tot ziens,

Jan Pel

Technisch Commissaris